Om

Om Kentek

Virksomheden startede som en traditionel smedevirksomhed. I slutning af halvfemserne havde Shell nogle Jet A1 brændstof anlæg rundt omkring i det danske land. De var ved at være lidt trætte og gamle – nok fra ca. 70’erne. Dem fik vi til opgave at forny, og det blev med stor succes både i Danmark, Grønland og Norge.

Produktion af flydebroer begyndte i 2008, da den lokale lystbådehavn skulle udvide. Da Kent selv er ivrig sejler, og har haft flere både i forskellige størrelser, har han stor erfaring i, hvad der er en god/dårlig bro.

Kentek Aviation Equipment & Fuel Service har været i gang siden 1988 under ledelse og ejerskab af Kent Sylvestersen. Kentek Flydebroer ApS er startet i 2008.

Kvalitet er nr. 1

Vi kan lide at kræse for opgaverne, og hvis kunden har en idé eller et ønske, er vi meget lydhøre for dette. Kvalitet og sund fornuft betyder meget for os.

Om ”Æ lille smed”

Kent Sylvestersen kom til verden sidst i januar 1968 og er uddannet skibsmontør.
Du møder oftest Kent i værkstedet, hvor han trives bedst. Derfor har han stor hjælp af sin bror Lars, som er ingeniør, når der skal udregnes, drøftes og tegnes.

Kontakt Kentek Flydebroer ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.